Εμείς

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε δύο λόγια για το ποιοι είμαστε. Ποιοι είμαστε… Η αλήθεια είναι πως αν μας ρωτούσε κάποιος το ίδιο πράγμα λίγο καιρό πριν δε θα είχαμε σαφή απάντηση… Αρχικά, ήμασταν γνωστοί γνωστών που απλά έτυχε να γνωριστούν. Έτυχε;! «Πέτυχε» θα ταίριαζε καλύτερα! Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές προσωπικότητες, σχεδόν άγνωστοι μεταξύ μας, που όμως βρήκαμε κάτι κοινό κι αυτό ήταν που μας ένωσε. Μας ένωσε και γίναμε μια παρέα…

Τώρα πια είμαστε, λοιπόν, μια παρέα νέων, άλλοι φοιτητές, άλλοι εργαζόμενοι, άλλοι οικογενειάρχες που μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες ανησυχίες. Είμαστε μια παρέα νέων αρκετά δημιουργική και δραστήρια σε κάθε επίπεδο. Τι ήταν όμως αυτό που μας ένωσε; Η κοινή μας Αλήθεια… Ο Χριστός! Το ενδιαφέρον μας για συνεχή πνευματική επιμόρφωση και βιώματα κι η ευαισθησία μας για το συνάνθρωπο και το αύριο είναι μερικά από τα κοινά μας χαρακτηριστικά.

H δημιουργία αυτής της σελίδας, έγινε με σκοπό να ανατρέψει τα δεδομένα στις καρδιές των σημερινών νέων, ώστε να προβληματιστούν, να ψάξουν, να αναζητήσουν την Αλήθεια.

Μέσα από τη σελίδα μας αυτή θα θέλαμε να πούμε σε όλους τους νέους …
“Έρχου και ίδε’‘ !!!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Νεανικές αναζητήσεις, Πατερικές αποκρίσεις

Αρέσει σε %d bloggers: